Breaking News

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπρέντφορντ

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Μπρέντφορντ στο Ολντ Τράφορντ στη σύγκρουση του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 14η θέση με μόλις οκτώ βαθμούς. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Δύο από αυτές τις τρεις ήττες ήταν πραγματικά οδυνηρές για τους φιλάθλους. Σήμερα δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια και δίνεται φαβορί στην pamestoixima.gr

Η Γιουνάιτεντ έχασε με 3-0 από τη Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο και στη συνέχεια ηττήθηκε για άλλη μια φορά με 3-0 από την Τότεναμ. Και οι δύο ήττες ήρθαν εντός έδρας και πολλοί οπαδοί τους έφυγαν από το Ολντ Τράφορντ μετά το πρώτο 45λεπτο. Δεν ήταν εύκολο να το δεις.

Στον τελευταίο αγώνα η Μάντσεστερ έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Άστον Βίλα. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες ήττες, βαθμολογώ την ισοπαλία στο Βίλα Παρκ, ως καλό αποτέλεσμα. Η ευρωπαϊκή εκστρατεία της είναι επίσης αδύναμη. Η Μάντσεστερ έχει μόλις δύο βαθμούς από τους δύο πρώτους αγώνες του UEFA Europa League, έχοντας ισοπαλίες με Τβέντε και Πόρτο.

Η κακή φόρμα είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά υπάρχει κι άλλο. Ο Τεν Χαγκ έχει μεγάλες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα, καθώς οι αμυντικοί Λένι Γιόρο, Ταϊρέλ Μαλάσια, Λουκ Σο και Βίκτορ Λίντελοφ αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

Οι δύο πρώτοι είναι σίγουρα εκτός, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι αμφίβολοι. Χωρίς τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Χάρι Μαγκουάιρ θα μείνει για τις επόμενες εβδομάδες ο Τεν Χαγκ λόγω του μυϊκού προβλήματος που τον ανάγκασε να βγει εκτός γηπέδου στο ματς με την Άστον Βίλα την τελευταία φορά εκτός.

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι είναι επίσης εκτός δράσης, ενώ πέντε παίκτες έχουν αμφιβολίες μετραυματισμούς — Λουκ Σο, Μέισον Μάουντ, Κόμπι Μαϊνό, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Αμάντ Τραορέ.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, όλα τους κέρδισαν εντός έδρας.

Η Μπρέντφορντ έχασε και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι αντίπαλοι δεν ήταν καθόλου εύκολοι — Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ. Και μην ξεχνάτε ότι οι σημερινοί αντίπαλοι είναι επίσης μέρος των “Big 6” ομάδων της Premier League.

Αλλά υπάρχει μια θετική στιγμή — η Μπρέντφορντ σημείωσε πέντε γκολ στη νίκη 5-3 του τελευταίου γύρου εναντίον της Γουλβς. Ο Νέιθαν Κόλινς σκόραρε με το κεφάλι με μόλις δύο λεπτά στο ταμπλό, ενώ άλλοι τρεις παίκτες βρήκαν επίσης δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Φάμπιο Καρβάλιο σκόραρε το πέμπτο στο τελείωμα του αγώνα.

Ο Τόμας Φρανκ θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με την αποτελεσματικότητα των παικτών του, αλλά τρία γκολ που δέχθηκαν από την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι απλά απαράδεκτα. Επιπλέον, ο Φρανκ έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Ματίας Γένσεν είναι αμφίβολος με πρόβλημα στη γάμπα, ενώ ο Γιοάν Ουισά, Άαρον Χίκεϊ και Γκουστάβο Νούνες παραμένουν εκτός. Τρεις παίκτες βρίσκονται εκτός δράσης με τραυματισμό στο γόνατο — οι Ρίκο Χένρι, Ιγκόρ Τιάγκο και Τζος Ντασίλβα. Τέλος, ο Μίκελ Ντάμσγκαρντ θα πρέπει να συνέλθει εγκαίρως για αυτό το ματς.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπρέντφορντ

Πολλοί οπαδοί ήλπιζαν ότι ο Τεν Χαγκ θα απολυόταν κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος, αλλά το θύμα ήταν ο Άλεξ Φέργκιουσον. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Σερ Άλεξ, ως παγκόσμιος πρεσβευτής του συλλόγου ως μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας μείωσης του κόστους στον σύλλογο. Επιπλέον, ο Φέργκιουσον έχει πει να μην μπαίνει πια στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο εμβληματικός προπονητής μπορεί ακόμα να παρακολουθήσει αγώνες στο όλντ Τράφορντ, αλλά τίποτα περισσότερο. Ο θρύλος του συλλόγου, Έρικ Καντονά, έχει επικρίνει τους υπεύθυνους του συλλόγου επειδή συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο στον θρυλικό μάνατζερ. Ο Γάλλος το χαρακτήρισε «έλλειψη σεβασμού» και «σκανδαλώδες» για τη μεταχείριση του πρώην προπονητή του, ο οποίος κέρδισε 13 τίτλους Premier League και δύο τρόπαια UEFA Champions League. Ωστόσο, περιμένω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει τον αγώνα. Η Μπρέντφορντ είναι απαίσια φιλοξενούμενος και έχασε και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Μπρέντφορντ Πικ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει @ 1,71 στην pamestoixima.gr

Designed By Blogger Templates