Breaking News

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Αγγλια vs Σλοβακια

 

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία στη φάση των 16 του UEFA Euro 2024 και θα προσπαθήσει να κλείσει τη θέση της στα προημιτελικά.

Οι Άγγλοι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ήταν αρκετά πειστικοί στην φάση των ομίλων του διαγωνισμού και έχουν κερδίσει μόλις μία νίκη από τις τρεις αναμετρήσεις. Η Αγγλία θα προσπαθήσει να ανακάμψει και να κάνει μια πειστική εμφάνιση εναντίον της Σλοβακίας την Κυριακή.

Στα χαρτιά, η Αγγλία είναι η καλύτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει μια άνετη νίκη. Από την άλλη, η Σλοβακία ήταν τυχερή που εξασφάλισε την πρόκριση στους γύρους νοκ άουτ. Τερμάτισε τρίτη στον όμιλο ΣΤ, αλλά όλες οι άλλες ομάδες τερμάτισαν με τέσσερις βαθμούς και κατάφεραν να περάσει στις λεπτομέρειες.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούν να κάνουν μια δυνατή απόδοση απέναντι στην Αγγλία εδώ και να κάνουν μια ανατροπή στα προγνωστικα.

Αγγλία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών σε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να είναι σε θέση να παρατάξει μια ενδεκάδα πλήρους ισχύος. Η Αγγλία θα διαμορφωθεί σε σχηματισμό 4–3–3 εναντίον της Σλοβακίας, με τον Τζόρνταν Πίκφορντ στο τέρμα.

Ο Κάιλ Γουόκερ και ο Τζο Γκόμεζ θα τοποθετηθούν ως μπακ. Θα κοιτάξουν να συνεισφέρουν και στα δύο άκρα του γηπέδου. Ο Τζον Στόουνς θα ξεκινήσει μαζί με τον Μαρκ Γκουέχι στην καρδιά της αγγλικής άμυνας.

Ο Ντέκλαν Ράις θα ξεκινήσει ως αμυντικός χαφ εδώ και θα προσπαθήσει να προστατεύσει την τετράδα και να καταρρίψει τις αντίπαλες επιθέσεις. Εν τω μεταξύ, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και ο Κόμπι Μέινου θα προσθέσουν δημιουργικότητα, έλεγχο και κίνηση στο πλάι δίπλα του.

Ο Μέινου ήταν εξαιρετικός στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα προσπαθήσει να αφήσει το στίγμα του σε διεθνές επίπεδο τώρα. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος μέσος είναι πιθανό να έχει μια χρυσή ευκαιρία εδώ και μένει να φανεί αν θα εδραιώσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα για το υπόλοιπο του τουρνουά. Ο Χάρι Κέιν θα ηγηθεί της γραμμής για την Αγγλία, με τον Μπουκάγιο Σάκα στα δεξιά και τον Άντονι Γκόρντον στα αριστερά.

Σλοβακία

Ούτε η Σλοβακία έχει σοβαρές ανησυχίες για τραυματισμούς και θα προσπαθήσει να βάλει τα δυνατά της. Είναι πιθανό να παραταχθεί σε σχηματισμό 4–3–3 κόντρα στην Αγγλία με τον Μάρτιν Ντουμπράφκα στο τέρμα.

Οι Πέτερ Πέκαρικ και Ντάβιντ Χάντσκο θα ξεκινήσουν ως φουλ μπακ και θα προσπαθήσουν να προσθέσουν αμυντικό κάλυμμα και δημιουργικότητα από τα πλάγια. Ο Ντένις Βάβρο θα ξεκινήσει δίπλα στον Μίλαν Σκρίνιαρ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Στάνισλαβ Λόμποτκα θα προσθέσει αμυντικό κάλυμμα στη μέση του γηπέδου. Θα κοιτάξει να διαλύσει τις αντίπαλες επιθέσεις και να κερδίσει την μπάλα πίσω για την ομάδα του. Θα ξεκινήσει δίπλα στους Γιουράι Κούτσκα και Όντρει Ντούντα. Ο Ντάβιντ Στρέλετς θα ηγηθεί της επίθεσης για τη Σλοβακία εναντίον της Αγγλίας, με τους Ίβαν Σραντς και Λούκας Χάρασλιν στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Προγνωστικα Αγγλία – Σλοβακία

Η Σλοβακία είναι πιθανό να δώσει μάχη εδώ και θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τη ζωή των Τριών Λιονταριών. Ωστόσο, η Αγγλία έχει την ποιότητα σε βάθος για να κάνει τη δουλειά εναντίον της Σλοβακίας. Είναι η καλύτερη ομάδα και φαβορί στις νομιμες εταιριες στοιχηματων και θα πρέπει να είναι σε θέση να κερδίσει εδώ. Μια μικρή νίκη για τους Άγγλους είναι το προγνωστικό μας.

Designed By Blogger Templates