Breaking News

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Δέλεαρ οι όμιλοι.


Ντόρτμουντ και Οντ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.
Η Ντόρτμουντ θα επιδιώξει να πάρει απόψε τη νίκη, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρεται στο 1.05, μετά το εκτός έδρας 4-3 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν, οι οικοδεσπότες κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή την προηγούμενη Πέμπτη και απόψε θέλουν το... 2/2.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 4-0 από την Ίνγκολσταντ στο πλαίσιο της Bundesliga, ένα σκορ που προσφέρεται στο 7.00 για να κάνει την εμφάνισή του και στον σημερινό τους αγώνα.
Στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους οι οικοδεσπότες σκόραραν πάνω από 2.5 γκολ, με το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο στατιστικό να προσφέρεται σε απόδοση 1.28.
Τη μεγάλη έκπληξη θα κυνηγήσει η Όντ κόντρα στους Γερμανούς, στοχεύοντας στη νίκη με ένα σκορ που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, με το ενδεχόμενο να «αποδράσουν» με... γεμάτες αποσκευές από τη Βεστφαλία να προσφέρεται σε απόδοση 34.00.
Υποδεχόμενοι τη Βίκινγκ επικράτησαν με 1-0 για το πρωτάθλημα της χώρας τους πριν από μερικές ημέρες, με το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το συγκεκριμένο σκορ να προσφέρεται σε απόδοση 67.00.
Στα 4/5 τελευταία τους παιχνίδια, σκόραραν κάτω από 2.5 γκολ, με το ενδεχόμενο να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη επίδοση να προσφέρεται σε απόδοση1.005.
Designed By Blogger Templates