Breaking News

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εντός έδρας πρόκληση για τη Σουηδία.

Ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης στην προκριματική φάση του Euro 2016 θα προσπαθήσει να παραμείνει η Σουηδία, η οποία υποδέχεται το Μαυροβούνιο.
Στη 2η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει η Σουηδία, η οποία στους πρώτους πέντε αγώνες της προκριματικής φάσης μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας εννιά βαθμούς, με το ενδεχόμενο να φτάσει στη σημερινή επικράτηση να προσφέρεται στο 1.55 στα προγνωστικά στοιχήματος.
Οι Σκανδιναβοί έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εφτά φορές, από την εκκίνηση των προκριματικών, την ώρα που η εστία τους έχει παραβιαστεί τρεις φορές, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα και οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 2.20.
Στον τελευταίο της φιλικό αγώνα, η παρέα του Μάρκους Μπεργκ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Νορβηγία, σκορ που προσφέρεται στο 9.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Αυτό ήταν το τρίτο της under στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια (ποσοστό 75%), με ένα ακόμα under 2.5 σήμερα να προσφέρεται στο 1.66.
Είχαν προηγηθεί για τους γηπεδούχους η επικράτηση επί του Ιράν με 3-1, καθώς και το 2-0 επί της Μολδαβίας.

Στην 4η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται το Μαυροβούνιο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και προσφέρεται στο 5.50 για να σκοράρει σήμερα πάνω από 1.5 γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μία νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με το ενδεχόμενο να «αποδράσουν» σήμερα με το τρίποντο της επικράτησης να προσφέρεται στο 7.50.
Πριν από λίγες ημέρες, είχαν ακόμα μία σκανδιναβική εμπειρία, καθώς αντιμετώπισαν τη Δανία σε φιλική αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία τους, καθώς είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Ρωσία με 3-0.
Designed By Blogger Templates