Breaking News

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Μιλάει ανοιχτά για μεταγραφές.

Η ήττα που γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Χαλ την περασμένη Τρίτη την έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League της επομένης περιόδου.
Να κερδίσει η Λίβερπουλ με 4-0 την ΚΠΡ στην ερχόμενη αγωνιστική της Premier League προσφέρεται σε απόδοση 17.00 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων.
Και αυτό ακριβώς το γεγονός, ότι δηλαδή οι «κόκκινοι»  διαγράφουν μία χειρότερη σεζόν από την περσινή είναι που οδήγησε τον προπονητή τους, Μπρένταν Ρότζερς, να παραδεχτεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση ενόψει της σεζόν 2015-2016.
Βεβαίως, αυτή θα γίνει το καλοκαίρι και με παίκτες που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις βάσει του προγραμματισμού και του πλάνου που υπάρχει.
Το under στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την ΚΠΡ στην ερχόμενη αγωνιστική της Premier League προσφέρεται σε απόδοση 2.25.
«Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τη βελτίωση του ρόστερ μας αυτό το καλοκαίρι, κάτι που φροντίζουν να κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Για τους οπαδούς και τους παίκτες είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις μεγάλους σε αξία παίκτες. Και ίσως υπάρχουν μία ή δύο περιπτώσεις πολύ μεγάλων παικτών στους οποίους μπορούμε να κοιτάμε.
Οι ιδιοκτήτες θα υποστηρίξουν τις κινήσεις μας. Αν είναι διαθέσιμοι και μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες, θα κοιτάξουμε να τους πάρουμε» δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Η Λίβερπουλ προσφέρεται στο 1.40 για να κερδίσει το Σάββατο την ΚΠΡ, στο 5.00 για να μείνουν οι δύο ομάδες στην ισοπαλία, τη στιγμή που η νίκη των Λονδρέζων προσφέρεται σε απόδοση 9.00.
Designed By Blogger Templates